Reservations

International Forwarder

Labrador Cargo
https://labradorcargo.dk

EEN INTIMALE EN ONTSPANNENDE BUSH SAFARI-ERVARING

Sterling Bush Lodge

Sterling Bush Lodge is een exclusieve particuliere Game Lodge met een ontspannen intieme safariervaring. Met een klein aantal gasten op de lodge is het verblijven in een van de vier luxe kamers alsof je op je eigen luxe Game Lodge bent. De hele lodge kan ook exclusief worden geboekt, waardoor je je eigen privékamer in de bush hebt. Terwijl je ontspant op het dek bij het zwembad en ongelooflijke wildlife-scènes bekijkt, kun je je volledig ontspannen in een intieme bushomgeving, waardoor je een echte safari-ervaring hebt.

 

De lodge ligt in de malariavrije provincie Noord-West van Zuid-Afrika, op 20 minuten rijden van de dichtstbijzijnde Brits en op minder dan een uur rijden van de O.R. Tambo International Airport. Alle diensten zoals medische, politie, winkelcentra zijn beschikbaar in Brits en andere toeristische activiteiten zijn binnen een half uur rijden van de Brits en omvatten een reis naar Pilanesberg met de Big 5.

 

Ons klimaat in Sterling Bush Lodge zorgt voor het hele jaar vakantie in het prachtige ongerepte bushveld.

 

LUXUEUS COMFORT WAAR U ONMIDDELLIJK GAAT

 

De lodge heeft vier luxe kamers met en-suite badkamers, met een douche, toilet en wastafel. Met de vier kamers slapen acht personen maakt het ideaal om de hele lodge te boeken voor ultieme luxe en privacy. Het uitzicht vanuit elke kamer kijkt uit over het oneindige zwembad met jacuzzi en waterval voor uw plezier.

 

Terwijl je in bed ligt en je verleidelijke omgeving in je opneemt. Je zult het heel moeilijk vinden om het comfort van je kamer te verlaten. Smaakvolle inrichting complimenten voor het Afrikaanse ontwerp en het algemene focus in de grote stapel deuren wegvouwen en het uitnodigen van de struik in uw kamer uiteindelijk frames het veranderende Afrikaanse landschap perfect.

EXQUISITE MAALTIJDEN DIE AAN UW VERWACHTINGEN ZULLEN VOLDOEN

 

Ons menu is goed ontworpen om de traditionele Afrikaanse keuken met een rijke smaak en een deel van uw vakantieherinneringen te bevatten. We zorgen ervoor dat we de allerbeste kwaliteit eten serveren en zorgen voor een onvergetelijke heerlijke eetervaring, die wordt aangevuld met het samenstellen van de juiste wijnen bij elke maaltijd.

 

Snacks worden de hele dag door geserveerd met een verscheidenheid aan koffie en thee om te genieten in het zwembadterras tussen de maaltijden of als de zon opkomt in het bushveld.

UNIEK, SERENE & SECLUDED

 

Genesteld in het bushveld, ver van stadslichten, is de lodge omgeven door adembenemende landschappen, een overvloed aan dieren in het wild, vogels en ideale fotografische omstandigheden.

 

De nachtgeluiden van Afrika zullen je verwelkomen van de Nachtuil (Tjar) die zijn maat roept, de jakhals die oproept tot de jacht of de leeuw in de verte, beginnend in een Afrikaanse dialoog met zijn broers en zussen.

 

Stap uit je kamer op het terras met uitzicht op het zwembad, luisterend naar het water van de waterval en ga dan naar de woonkamer of bar voor iets lekkers om te eten of te drinken.

Sterling Bush Lodge

ULTIEM IN COMFORT

 

Ultiem genot komt van het comfort dat wij bieden en zorgt ervoor dat uw ervaring tijdens uw verblijf wordt vervuld met de hoogste waardering van de hoge normen die we stellen voor onze lodge.

 

Onze grote kamers bieden u alle opwinding van een safari-avontuur in combinatie met het ultieme comfort. Uw grote kamer is voorzien van een kingsize bed, een butlerdienblad, bedlampjes, stoelen en een eigen badkamer – alles wat u van een luxe hotel mag verwachten.

 

In de lounge en de bar kunt u wild zien dat de lodge regelmatig een bezoek brengt om te grazen op het weelderige groene gazon rond de lodge. Als u ‘s morgens vroeg of’ s middags onder de douche staat en boekt in een van de twee hoeksuites, dan kunt u met de doucheschermen de dieren uit uw douchevoedering zien.

ERVARING HET BEKIJKEN VAN HET DIEREN

 

Met ons game view-voertuig bieden we gameviewing tijdens onze gamedrives, zodat je een gevarieerde en geconcentreerde fauna kunt ervaren, zelfs dichterbij dan wat je kunt verwachten.

 

We hebben ook een uitkijkpunt bij een drinkplaats waar de dieren komen drinken en de fotografische mogelijkheden onbeperkt zijn. Elk gewenst aantal dieren en soorten kan de waterput op elk moment van de dag bezoeken.

 

Vogels, Apen, Bavianen, Duiker, Klipspringer, Bushbuck, Impala, Giraffe, Dassie, Parelhoen, Nyala, Zebra en Blesbuck zijn vanaf de uitkijk gezien. Andere nachtdieren zoals de Honey Badger, Porcupine, Jackal, Night Owl, Bushbabies, Owls, Civit, Small Spotted Genet en Large Spotted Genet kunnen’s nachts worden aangetroffen.

CRADEL VAN AVONTUUR

 

Op slechts 20 minuten rijden van het oudste gebergte ter wereld, is het Magalies-gebergte 200 miljoen jaar oud en biedt een aantal spannende dagtochten naar een verscheidenheid aan op ervaring gebaseerde activiteiten.

 

Reist u met een kabelbaan naar de oudste berg van de Magalies-bergen, maakt u een schilderachtige ballonvaart in het gebied, bezoekt u een Cheetha-rehabilitatiecentrum, activiteiten op het water, bezoek aan een Vulturerestaurant dat enkele van de laatste Cape Vultures-kolonies in Zuid-Afrika voedt, rondvluchten over een meteoorinslag die een enorme krater met water heeft gecreëerd, bezoek aan een olifantenheiligdom, apenheiligdom of een reis naar het noordwestelijke Big 5- wildreservaat in Pilansberg – Madikwe.